Hyped Agency arbejder med digital marketing. Vi udbyder blandt andet SoMe-håndtering, content marketing og tekstforfatning.

Vi har for øje, at alt vi gør, i sidste ende skal være medvirkende til at skabe mervækst for vores kunder.

HVEM ER VI?

Hyped Agency består af Stefan Landgreve og Maja Grønholdt.

Vi er et dansk kærestepar, der lever som digitale nomader i Sydøstasien. Efter en del år som lønmodtagere, spurgte vi os selv, om livet kunne leves på en anden måde. Det kan det. Nu kan vores arbejdsplads være alt fra en hvid sandstrand på Bali til et hostel i Ho Chi Minh. Men vi er altid kun et klik væk. 

Maja er uddannet journalist og har arbejdet med alt fra større tv-produktioner til content marketing. Inden hun hoppede ud i freelanceeventyret producerede hun virale hits som SoMe-manager og content creator hos Zoologisk Have København.

Stefan har en kandidat i “Organisational Innovation and Entrepreneurship” fra Copenhagen Business School og har i flere år arbejdet med marketing og innovation blandt andet hos Lipman NYC og Reputation CPH. Dagligt forsøger han at besejre Instagrams tricky algoritme som manden bag Instagramprofilen CopenhagenBible, der er opbygget med brugergeneret content.

Kontakt os