Hvem er vi?

Hyped Agency består af Stefan Landgreve og Maja Grønholdt. Vi er digitalt indfødte og er eksperter i henholdsvis betalt annoncering og organisk social media management. 

Vores lille bureau drives remote. Vi lever nemlig som digitale nomader og befinder os i vinterhalvåret under varmere himmelstrøg.

I 2019 spurgte vi os selv, om livet ikke kunne leves anderledes. Vi opsagde vores lønmodtager-jobs, pakkede vores liv i kasser og købte i stedet en enkeltbillet til Sydøstasien. I dag kan vores arbejdsplads være alt fra en café på Bali til et et co-working-kontor i Vietnam. Men vi er altid kun et klik eller et kald væk. 

Vi har hjertet med i alt, hvad vi laver. Vi vægter en god og ærlig dialog med vores kunder. Vi lover ikke ‘guld og grønne skove’. Men vi lover, at vi til hver en tid vil yde vores bedste for at nå de mål, som vi i fællesskab sætter. 

Hvem er vi

Maja Grønholdt

Maja er vores ord-snedker og kreative hoved. Hun er uddannet journalist og er ansvarlig for skarpe tekster til opslag og annoncer – uanset som det gælder Facebook, Instagram eller TikTok. Inden Maja tog springet som selvstændig, har hun arbejdet på alt fra større tv-produkter til nyhedsredaktioner – og senest som social media manager i Zoologisk Have København.

Hvem er vi

Stefan Landgreve

Stefan er analytikeren, der sørger for at opsætte, monitorere og optimere kundernes annoncer, så der hver en annoncekrone bruges bedst muligt. Stefan har en Cand.Soc OIE fra CBS og er derfor også biksens “økonomiminister”.